-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:9680 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

تمام چيزهايي كه روزه را باطل ميكند بنويسيد.

خواهر گرامي! نُه چيز روزه را باطل ميكند:

1 - خوردن و آشاميدن: اگر روزه دار عمداً چيزي بخورد يا بياشامد چه كم باشد چه زياد، حلال باشد يا حرام روزهاش باطل ميشود و بايد غير از قضا، كفّاره بدهد، ولي اگر سهواً چيزي بخورد و يا بياشامد روزه باطل نيست.

2 - آميزش جنسي: اگر روزه دارد عمداً و با توجه به اين كه روزه دارد اين كار را بكند روزهاش باطل ميشود و بايد غيز ار قضاي روزه كفراره هم بدهد.

3 - استمنا و خود ارضايي: اگر روزه دار با خود كاري كند كه جنب شود روزهاش باطل ميشود و بايد غير از قضا، كفاره نيز بدهد.

4 - دروغ بستن به خدا و پيامبر و جانشينان پيامبر: اگر روزه دار عمداً به خدا يا پيامبر يا ائمه دروغ ببندد روزهاش باطل ميشود و بايد غير از قضا، كفّاره نيز بدهد.

5 - رساندن غبار غليظ به حلق: اگر روزه دار غبار خاك يا آرد يا چيزهاي ديگر را عمداً به حلق برساند روزهاش باطل ميشود و بايد غير از قضا كفاره نيز بدهد.

6 - فرو بردن تمامي سر در آب: اگر روزه دار عمداً تمامي سر را در آب فرو ببرد روزهاش باطل ميشود و بايد غير از قضا كفاره نيز بدهد.

7 - باقي ماندن بر جنابت و حيض و نفاس تا اذان صبح: كسي كه بايد روزه بگيرد اگر قبل از اذان صبح احتياج به غسل جنابت يا غسل حيض يا نفاس دارد بايد قبل از اذان صبح غسل كند تا روزه فردايش صحيح باشد مثلا زني كه عادت ماهيانه داشته و از آن پاك شده يا زني كه وضع حمل كرده و مدت خون نفاس او تمام شده قبل از اذان صبح بايد غسل كند تا روزهاش صحيح باشد.

8 - اماله كردن با چيزهاي روان: اگر بيماري كه روزه دار است با مايعي اماله كند يعني از نشيمن گاه وارد بدن نمايد روزهاش باطل است.

9 - قي كردن: اگر روزه دار عمداً با خود كاري بكند كه حالش به هم بخورد و غذا را برگرداند روزهاش باطل ميشود، ولي اگر در اثر بيماري خود بخود حالش بهم خورد روزهاش باطل نميشود بايد آنچه در دهان ميآيد بيرون بريزد. (1)



پاورقي

1 - توضيح المسائل مراجع، ج 1، احكام روزه.







مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.